Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wirtual...

Trzymam w rękach
nasze pierwsze słowa
napisane na "papierze"
wirtualnego świata

Dzień mieszał się z nocą
słychać było tylko stukot
klawiszy w sąsiednim pokoju
gdzie pragnęłam zatrzymać

Nasze rozpędzone dusze
na końcu trzech ostatnich kropek
by odbiorca miał niedosyt
jaki sam mi zostawiasz...

Przyjacielu...

21.08.2019

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • MyArczi

    23 August 2019, 22:29

    ta ostatnia strofa, coś w niej jest
    prostota?
    ale jaka :))

  • Malusia_035

    22 August 2019, 10:08

    Świetny szczególnie ostatnie wersy :)

    Pozdrawiam :)

  • Adnachiel

    22 August 2019, 05:16

    Świetny!
    Bardzo lubię wiersze sierpniowe :)

    Pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    21 August 2019, 15:54

    Dziękuje Pięknie i życzę słonecznego wieczorku ;)
    sciskam !

  • sprajtka

    21 August 2019, 15:53

    Na końcu trzech ostatnich kropek...podoba mnie się

  • nicola-57

    21 August 2019, 15:43

    O tym, co zwykłe, można mówić niezwykle. Właśnie coś takiego dostrzegłam w Twoim wierszu, dlatego mi się podoba. Miłego. :)