Menu
Gildia Pióra na Patronite

Papier...

Trzymam w dłoni
kilka sfatygowanych
pustych kartek
gdzie jednocześnie

Potrząsam piórem
w którym brak weny
by napisać pierwszy
wers pełny przeżyć

Nagle wypuszczam
z rąk nie tylko kawał
papieru ale i nadzieję
którą nie potrafię unieść...

7.01.2018

52 652 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Adnachiel

    8 January 2018, 19:52

    Piękny.

  • fyrfle

    7 January 2018, 17:11

    Podmiocie liryczny, tylko się nie połóż i nie czekaj.