Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oburzenie

Trzymam pióro
Obracam je w dłoniach
I nie wiem na co stać mnie będzie
Bo tam
Gdzie rodzą się najlepsze pomysły
Dzisiaj mnie nie będzie ....

Życie temat przegrany
Czego dotknąć można jeszcze?
A może ...
Przy ostatnim dźwięku
Zmęczysz się?

Wszystko nie jest tak!
Nie tak myśli są
Nie tak!!!
Wczoraj zaszło słonce nie Twoje!
Nie Tak!!!!!!!!!!!! i nie wczoraj to było

A kiedy?
Księżyc Twój spadł?
Pamiętasz...drogi się rozpłynęły
A czas owinął warkoczem Twój los
Zapomniał ..że jestem
Choć upadł sens

Wczoraj ...
Czy zwolniłam dzisiaj?
Czas stanął wieczną ułudą
Topiąc
Dotyk
Spojrzenie
Gest
...a jednak ...

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • Pytia

    13 March 2012, 23:12

    zmęczona walką jestem...................

  • agniecha1383

    13 March 2012, 22:36

    Coś mało wiary w Tobie Danuto...

  • Pytia

    13 March 2012, 21:50

    dziękuję.....wybacz chyba nigdy tak się nie poczuję

  • agniecha1383

    13 March 2012, 20:36

    Ujmę to inaczej...
    Ty jesteś perłą...tyle tylko że ktoś nie docenił Twojej wartości...

  • Pytia

    13 March 2012, 20:31

    przykro mi .............ubrano mnie w czarną perłę...

  • agniecha1383

    13 March 2012, 20:29

    :) Nic nie jest łatwe...nawet przychodząc na świat...przychodzimy z trudem...pierwsze kroki...cały czas zmagamy się z trudnościami...odchodzić tez nam będzie trudno...lecz...łatwiej się to wszystko znosi mając...przyjaciół i wsparcie w nich...

  • Pytia

    13 March 2012, 20:23

    soróbuję..............:)...to nie łatwe jednak jest

  • agniecha1383

    13 March 2012, 20:20

    Głowa do góry...wysoko.My jesteśmy po to by ją podtrzymać zielonym kolorem jeśli wiesz o co mi chodzi... a wiersz?:0 wyczuć w nim zawiedzenie...pozdrawiam:)