Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce moje

Trzymaj się serce moje
nie czas Ci pękać
nie czas
nie warto ulegać rozkoszy
nie warto płakać

Cierpliwie doczekamy lepszych dni
przejdziemy przez ten cień razem
gdziekolwiek pójdziesz i ja za tobą
tylko trzymaj się, daj rade, przetrwaj

Trzymaj się serce moje
nie czas na płacz
nie czas
nie warto zatrzymać się na dniu dzisiejszym
cierpliwie brnijmy razem ku jutrze
przejdziemy te ścieżki ukośnie skręcone

Gdziekolwiek pójdziemy,
za rękę trzymać Cie będę
tylko proszę Cię, serce moje
nie pękaj, nie czas
na nasze łzy diamentowe ...

3749 wyświetleń
47 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!