Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ujemne jony

Trzymając się za ręce
Krzyczeliśmy sobie tę namiętną niemiłość
Słowa się wyrywały
Silne i czułe

Na próżno

Ciała lgnęły do siebie
Poza kontrolą
Jak magnes
Siłą zatrzymać nie możesz

A serca ustawione
Ujemnymi jonami
Choćby chciały
Żadna siła ich nie złączy

26 103 wyświetlenia
250 tekstów
15 obserwujących
  • 22luty

    6 June 2016, 21:10

    Świetne ❤