Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenie

Trzymając cię w ramionach
Czuję się tak
Jakbym posiadł wszystko
Bo istotnie
Dla mojego serca
Nic nie będzie droższego
Od twojego uśmiechu
Który sprawia mi
Największą przyjemność
Twoich oczu rozkosznych
Rozpalonych ogniem miłości
I bardzo rozmarzonych
A także ust
Jakże słodkich
Kuszących moje zmysły
Dlatego cię nie zostawię
Na zawsze stanę u boku twego
Ponieważ uczucia moje
Nigdy nie wygasną

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!