Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obrócone o 180º

Trzy Kariatydy
Podpierają rzymskie prawa i sentencje
W zwojach togi płonie ciało
Więźniarek greckiego realizmu
Rzeźby, którym mówią
Że nowy świat jak stary
Jest płodną kobietą
Nic dodać Nic ująć Nic więcej.

8168 wyświetleń
74 teksty
90 obserwujących
  • onejka

    6 May 2014, 10:52

    kwadratura koła zaiste