Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zima

Teksty z obrazami - Zima - solange1969
Zima - solange1969

Trzeba nam dużo ciepła
na tą zimę...utulaj mnie
nie tylko do snu i nie tylko
rano bo będzie nam zimno...
Niech przemijanie o nas zapomni
obojętność też...bądzmy szczęśliwi
za sobą... teraz i w wieczności a jeśli
wieczności nie ma,to we śnie
kamiennym się spotkajmy się.

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!