Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Korzystaj z pełni życia"

Trzeba korzystać z pełni życia,
i nie mieć przed sobą nic do ukrycia.
Żyć po prostu tak jak się chce,
każdy już o tym doskonale wie.
Nie tracić czasu na smutki,
nie marnować go na picie wódki,
walczyć o swoje,
bo to życie jest twoje.
Ja sobie zadbasz,
tak będziesz miał,
tylko pamiętaj,
życie to nie raj.
Uśmiechnij się i idź do przodu,
by samemu sobie nie sprawić zawodu!

2940 wyświetleń
25 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!