Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje wielkie oczyska

Trzask, trach
idzie strach.
Niewinny i maluteńki
ostrożny i cichuteńki.
Trzask, trach.

Bum, bam
serca głośno biją nam.
Łomoczą, aż mierzi
wyskakują z piersi.
Bum, bam.

Aaaaaaaaaaaaaaaa
to już ostry krzyk
gdy pająk wielki jak byk
ucieka do swej pajęczyny.

Wyłaź spod tej pierzyny!

10 041 wyświetleń
106 tekstów
7 obserwujących
  • giulietka

    5 November 2011, 22:31

    Haha:)
    Dla mnie bomba!

  • annak

    5 November 2011, 20:00

    ale się uśmiałam :)))

    mówią, że strach ma wielkie oczy :)))

    ale tak na poważnie to sama bym uciekała, gdybym pająka zobaczyła...nie cierpię ich :(((

    serdecznie pozdrawiam :)))))