Menu
Gildia Pióra na Patronite

Déjà vu – kenoza czy idolatria

trywialne tematy
piekło zmysłów twoich cierpień

obecność wprost - nieobecnością
dynamika powtórzeń szczęścia
sekret odwróconego świata
szalona miłość uniżenia
bez zgorzknienia

by kochać
i kochać siebie

a ciebie
co trzeciego dnia pokona
gdy dotknie cię Bóg -
pokora wolności
najniższego upokorzenia

twoja a r k a

-------------------------
widziałem na spacerze

https://youtu.be/b5460Oggjnw

84 154 wyświetlenia
2127 tekstów
24 obserwujących
  • Bogini Twa!

    26 May 2022, 18:59

    Jak wszystkie Twoje myśli i wiersze powiem krótko - Pięknie! Stęskniłam się za piękną poezją!Dawno mnie tu nie było!

  • fyrfle

    16 January 2022, 14:43

    Myślę, że niech będzie dynamika powtórzń szczęścia.