Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Trwam obok nawet,
gdy mnie nie widać.
-Wzrokiem uśpionym-
Choć w miarowym takcie
wciąż serce bije.
-A tęsknota ściska-
Nikt nie zatrzyma
pędzącego czasu.
Gdy myśli przytłaczają
gęste wspomnienia.
Na ustach zostawione
do Miłego Zobaczenia.

11 815 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
  • 30 September 2021, 19:46

    Dziękuję za serduszka. Dobrej nocy