Menu
Gildia Pióra na Patronite

" W pętli czasu "

Trwam licząc na dobry stan
Kolejne zapętlenie
Martwi mnie szalenie
Czas wiruje - świat wariuje
Jestem o krok od przegranej
Mówią:
' Nie martw się - masz talent '
Problemy warstwami jedna po drugiej
Wygrałam życie - jest cudnie ?
Ty obok myślami wspierasz
Czekasz na dobry moment
Jeszcze nie nadszedł - nie teraz
Pytanie, kiedy nastąpi
Odpowiedzi brak
Zostawiasz po sobie trwały ślad.
W pętli czasu nie znalazłam Nas

...
26.02.2021
17:21

281 742 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!