Menu
Gildia Pióra na Patronite

Untitled

Trwam bo chcę, ty też kiedyś chciałeś
Ja śnię tak jak ty lecz lubię to spanie
I znowu gdy sny przychodzą nieśmiałe
Czy dobry czy zły przygarniam je stale
Odganiasz się zły, szamoczesz i miotasz
Przy dobrym jak gąbka pychą przesiąkasz
Przestałeś słuchać czuć i rozumieć
Siebie samego, ogarnij więc trunek
Za twoje zdrowie, świadomość i życie
I tak wszystko się budzi o świcie.

693 wyświetlenia
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!