Menu
Gildia Pióra na Patronite

w nie rwanie

Trwaj szczęście ty moje pojedyncze
Bądź gwiazdy na niebie promykiem
W dłonie wiej ciepłym wietrzykiem
Pozostań i mów przeze mnie
Teraz gdy mnie nie ma

http://www.youtube.com/watch?v=DGxGYtERs4M

3099 wyświetleń
52 teksty
19 obserwujących
  • słoneczniki

    3 April 2013, 19:26

    Po prostu zabieram!

  • Aquarelle

    24 March 2013, 16:33

    Dziękuję Wam za opinie :-)

  • 23 March 2013, 22:19

    nawet, gdy Cię nie ma
    mówić przez Ciebie będę
    pozbieram gwiazdy na niebie
    byś uwierzył w swoje szczęście... ;)))

    I w kilku pięknych słowach, można powiedzieć... wszystko.
    Pozdrawiam ciepło :)))

  • krysta

    23 March 2013, 15:26

    Z podkładem muzycznym miło się czyta -cacko :)

    pozdrawiam

  • misiek45

    23 March 2013, 13:17

    Bardzo fajna ta miniaturka ,wspaniałe wersy i piękna muzyka -milutko pozdrawiam Aquarelle :))

  • Pechowa_

    23 March 2013, 11:32

    Piękny wymowny wiersz... :)

  • 23 March 2013, 09:56

    Piękny wiersz.
    Pozdrawiam.

  • Aquarelle

    23 March 2013, 09:46

    :) dziękuję.

  • Gaia

    23 March 2013, 09:44

    Nadzieja jest jak pochodnia
    czasem się tli jedynie
    lecz zawsze wyprzedza pewność
    gdy wszystko inne minie..

    Ładnie :)