Menu
Gildia Pióra na Patronite

😈Pan Kłamstwa i Chaosu😈

Trwa rzeczywistość Szatana ...
kłamstwem pomalowana,
podstępem zmanipulowana
by ludzkość została zabrana ...

Dziś białe już stało się czarnym,
strach ludziom rozumy odbiera,
świat staje się totalitarny
już bardziej niż w czasach Hitlera.

A wszystko tak szybko siÄ™ dzieje ...
dziÅ› masek niewola a jutro
eksterminacyjne szczepienie ...
legalne dla mas ludobójstwo.

Czy da to ktoś radę powstrzymać?
Czy jego staranie siÄ™ nada?
Czy durność się ludzi zatrzyma?
Czy jednak nas czeka zagłada?

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!