Menu
Gildia Pióra na Patronite

truskawka

jej pąs lica
wywołuje uśmiech
zielone piegi
na uwadze
powstrzymują sekundy
ten smak
doprowadza do obłędu
nie może oprzeć się
podniebienie
na samą myśl
o zjedzeniu
jesteś przysmakiem

93 507 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących