Menu
Gildia Pióra na Patronite

trema

trudno mówić grzęzną słowa
nie można dotrzeć do sedna
odwraca się zamglony wzrok
rozmijają się chwiejące zdania

chowanie w piasek głowy
donikąd nie prowadzi nigdy
myśli się że nic nie widać
a wyczuwa się na dystans

przytulenie niczym uśmiech
tylko tymczasowym ukojeniem
gehenna powraca niczym zmora
na każdą sugestię i znak zapytania

93 504 wyświetlenia
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!