Menu
Gildia Pióra na Patronite

' Rozpacz i łzy '

' Trudno jest żyć w nieszczęściu,
kiedy płaczę się i szlocham, lecz
jeszcze trudniej , Jest żyć bez kogoś ,
kogo sie ''Kocha''.

2804 wyświetlenia
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!