Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudno

Trudno jest życ w nieszczesciu
Kiedy płacze i szlocham
Lecz jeszcze trudniej jes życ bez kogos
Kogo badzo kocham

11 284 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!