Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudność

Teksty z obrazami - Trudność - Leto
Trudność - Leto

Trudno czytać życie
Bo pisze się samo
I samo się nie pisze

4913 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • sprajtka

    6 January 2021, 22:51

    Piszę się na to, chociaż inni mnie zapisali...