Menu
Gildia Pióra na Patronite

zawsze fiolety

trudna to miłość
na odległość światów gdzie znicz granicą
gdzie tęsknota płomieniem głaszcze dłonie
w popiołach

i gdzie świętem ścieżek powszedniość
bo ona trwa

choć czas brzemienny
w nadzieję
rodzi

puste jutra

Mamie...

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • Insomniaa

    12 November 2012, 21:20

    "Klęczysz
    Drżysz
    GOrący popiół do rozpłakanych tulisz ust"

    Pełen tęsknoty, piękny.

  • luterin

    29 October 2012, 22:41

    Po prostu dziękuję, za każde zatrzymanie się pod tym wierszem...ważnym dla mnie.:)

  • miramija

    28 October 2012, 21:42

    Piekny wiersz...

  • giulietka

    28 October 2012, 12:28

    Przepiękny...

  • misiek45

    28 October 2012, 01:10

    Smutny wiersz,smutna dedykacja-pozdrawiam i rozumiem ją Beatko;)

  • 27 October 2012, 23:18

    Twoja Mama ... z pewnością będzie zachwycona ...

    Puste jutra nie takie puste z drugą połówką ...