Menu
Gildia Pióra na Patronite

życzenia na 30 urodziny

Trójka z przodu nic nie zmienia, jesteś młoda, masz wspomnienia
To początek przygody życia, mnóstwo dróg czeka do odkrycia
Więc nie przejmuj się za bardzo bo kochamy cię aż nad to.
Trójka z przodu tyle znaczy doświadczenia masz bagażyk
Teraz wiesz już jak obierać drogę, więc ja ci tylko życzyć mogę.

Żebyś zdrowa zawsze była, marzeniami ciągle żyła
Uśmiech na twarzy gościła, i w najlepsze się bawiła.

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!