Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie zapomnę sekund szczęścia

Trochę stłumić, ciut zagłuszyć,
zatuszować kleks po kleksie,
czymś zachwycić, czymś się wzruszyć...
Gorszy letarg, lepiej ruszyć.

Choć wspomnienie odpędzone
ciągle winowajcy tęskni
niezapomniane, choć zgubione
wciąż wzruszeń dzierży koronę.

Czemu jesteś takim drogim?
Choć mordercze ciskasz widma
Choć żałuję łkaniem trwogim
Sercuś drogim, mnie- wrogim.

15 449 wyświetleń
126 tekstów
5 obserwujących
  • Ariadne

    19 February 2014, 22:13

    Dziękuję bardzo.:)

  • M44G

    19 February 2014, 21:57

    Pięknie.