Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trochę

Trochę jestem...
Trochę smutny...
Trochę zagubiony...
Trochę zniechęcony...
Trochę pusty...
Trochę umarłem...
Trochę żyję...
Trochę jestem, a trochę mnie nie ma...

8783 wyświetlenia
104 teksty
4 obserwujących
  • 13 October 2019, 17:56

    Pan milion pewnie na zakupach w Londynie.

  • 12 October 2019, 14:56

    "...za miliony kocham i cierpie katusze..."

  • 11 October 2019, 20:43

    człowiek na zakręcie z milionem na koncie?