Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trochę smutniej
Płowieją obrazy w pamięci
na dnie oka
czarna tęcza

Trochę ciszej.
Łzy zbieram do szklanki
później wylewam
za firanki.

Trochę bliżej.
Głaszczę chude ciało
patrzę wstecz
i jest mi mało.

Trochę smutniej.
I ciszej.
I dalej.
I bliżej.

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • Karin2225

    27 November 2013, 22:54

    Wyczuwam tęsknotę :) Ładne...

  • Xenon

    27 November 2013, 22:48

    Świetny wiersz. Niby prosty a jednak daję do myślenia :)

  • Rikitikitawi

    27 November 2013, 21:30

    Ładnieeee:)