Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla mojej córci

trochę baśni tak troszku
elfim językiem zaśpiewam ci do uszka..
i rozświetli ci głowę kolorowy las
taki tyci tyci jak karzełków łóżka..
..a między drzewami małe nimfy tańczą właśnie..
bo to tylko baśnie baśnie
i..mokra poduszka..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • giulietka

    21 September 2012, 10:39

    tego pewnie sama sobie upoluje;)

  • zlo282

    21 September 2012, 10:36

    jeszcze jednorozcy brak :)

  • giulietka

    21 September 2012, 10:34

    Elfy, nimfy, karzełki i baśniowy las, to doskonały dwór dla małej Księżniczki... ;)