Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prusaki

Treść
rozdeptuję miłość
a ona chrupie
wydzielając brunatny płyn

Można dziękować za
to
tamto i owo

W nocy przepłynął niż
od Atlantyku mokry
rozczochrał czupryny drzewom
w miejskim parku

Alejka jest prosta
porośnięta w pachwinach trawami...

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!