Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trędowata

Teksty z obrazami - Trędowata - Sol 8
Trędowata - Sol 8

trędowata wielkie oczy ma
potrafi ukąsić a jad swój wsączyć
siłą swą wszystko zmieni

widzisz lustro
obok ona
uśmiecha się

będzie cierpliwie czekać
i zwiedzie cię
w głupocie twej
bo naiwność w twym sercu
rozpanoszyła się
w twym cieniu żeruje niczym hiena

więc obudź się by żyć i sobą być

Z cyklu było sobie życie...

52 497 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!