Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bywa i tak

Trajkoczą koleżanki
On zły, zły był dla ciebie
Za niebieskie miał oczy
Za krótkie rzęsy
I za męskie dłonie
Za duże mięśnie
Nie, nie, on zły, zły był dla ciebie!
Bywał wredny,
To prawda
Ale zazwyczaj uśmiechnięty
Z dużymi ustami
Z lekkością kroków
A ty jesteś przecież
Cruella DeMon,
A on zaledwie Piotruś Pan.

7357 wyświetleń
82 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!