Menu
Gildia Pióra na Patronite

tam za murem kwitną kwiaty

tracisz czas budując przeszkody

kiedy rozmawiamy
jesteś jak przeciekający kubek
wciąż niepełny mojej miłości

nieostrożny szept rani usta

może zbyt łatwo
pozwalam ci odejść...

83 959 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    12 November 2015, 21:49

    Mirek z taka starannością, w Twoim ogrodzie będzie niezwykle, z pewnością ;)

  • fyrfle

    6 November 2015, 14:47

    Odwzajemniam pozdrowienia i nie tracę czasu ino uprawiam se ogród...Ogród , ciekawie to dopiero bedzie jak...posieje:)))

  • onejka

    6 November 2015, 10:29

    Yestem, za murem, widoki rozleglejsze, ładny kwiatek można zerwać ;) wzajemniaki :)

    otóż to Grzegorzu, każdy widzi swój "eden" w czym innym ;)

    Mirek, właśnie widzę, po komentarzach, że mój zamysł spowodował różne odczucia. I dobrze. Miłego :)

  • fyrfle

    3 November 2015, 11:49

    Dający wiele do myślenia i budzący różne skojarzenia. Pozdrawiam.

  • Irracja

    3 November 2015, 06:03

    ... niby mur ten sam, ale z każdej strony widok i perspektywa inne...

    ;-)

  • 2 November 2015, 23:32

    Za murem wszystko wydaje się inne, ale tak nie jest.
    Może zbyt łatwo i niepotrzebnie?... ;)
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • onejka

    2 November 2015, 20:59

    Jola, miło ;)

    Dziękuję, pozdrawiam Cris :)

    Wszystko możliwe Grzegorzu ;)

  • Irracja

    2 November 2015, 14:51

    ... raczej niepewny własnej miłości...

    ;-)

  • Cris

    2 November 2015, 12:33

    ''...wciąż niepełny mojej miłości..''

    Jakby niepewny i chce odejść...może mylę się...ładnie zapisany wiersz.
    Pozdrawiam.

  • aloya

    2 November 2015, 12:14

    Ładny:)