Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce krwawi

Tracę pod stopami grunt
Gdzieś nad nami Bóg czuwa
Chciałbym Nie angażować w nic emocji to chyba syndrom Nie dojrzałości
Właściwie to uczucia mnie zgubiły
Każdy mój krok zawsze jest niepewny i może to dlatego mam problem by ufać
Gdzieś nad nami zachodzi słońce
Ty spisz gdy ja płacze
Noc ciebie czule tuli
Gdy mojej serce krwawi
Juz setny raz
Patrze w lustro widzę znów te smutne oczy
Zimne dłonie
Zabieram tlen dla tych co naprawdę go potrzebują
Chciaz są istoty co za mnie by umarły
Od dawna tego nie doceniam
W ostanim czasie przynosiłam wiele bólu
Chciaz zawsze walczylam ze złem
Dziś sama jestem złem
Nie chce więcej widzieć twoich łez
Sama też przechodzę koszmar
Nikt nie sięga nisko żeby próbować mniw podnieść
Ty idziesz za mną otwieram ci wrota do piekła możesz jeszcze uciekać

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • SAMEsadnnes

    22 February 2018, 22:29

    Idealne

  • 5 February 2018, 13:04

    tak smutno jak boli i krwawi serce