Menu
Gildia Pióra na Patronite

SF

Toż sobie wymyślili - koronawirus,
to chyba być musiał jakiś świrus.
Szatański plan na niewolnictwo,
gdzie będzie rządził nowy ład i posłuszeństwo.
Zamkniemy was wszystkich w firmamencie państwa,
byście się nerwowo wykończyli z tego matactwa.

27 754 wyświetlenia
239 tekstów
1 obserwujący
  • Moon G

    18 August 2020, 13:58

    Dobry wiersz kochanie 😘