Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmiany

Towarzyszą mi często gdyż życie to nie bajka, lecz ze zmianami przepychanka.. Dawno zauważyłem że zmiany są czy tego chcemy czy też nie, jedne bardziej bolesne jedne nie, lecz one są czy tego chcemy czy też nie.. Raz piękne raz okrutne co zrobić by zatrzymać te smutne,żeby tak nagle nie atakowały?? może się bardziej starać?, wydaje mi sie że to pomóc może lecz pewnych zmian nikt zatrzymać nie może.. Najgorsze te miłosne rozterki gdy odchodzisz bez słowa te okropne zmiany potrafi zła miłosć zaserwować, jedno jest pewne czy tego chcemy czy nie przed tym nie uda nam uciec się.. Wiem że gdziekolwiek nie ucieknę nie schowam się, zmiany i tak dopadną mnie oby tylko nie znów te które ranią serce me...

1157 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!