Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój ślad...


To TY , to ja...
A to Twój ślad
pytasz po czym
Odpowiadam przez łzy
że po tym co zrobiłeś mi...
Serce pytasz gdzie je mam?
a ja zakrywam wtedy twarz
byś nie widział jak jest
ile w oczach jest jeszcze łez...
odpowiadam szybko Ci na to,że...
ono w kawałkach miliona jest...
że dalej dla mnie znaczysz tyle
gdy o Tobie myślę, mam w brzuchu motyle
i pomimo że nie chce, abyś wiedział o tym
miłością do Ciebie cały czas płonę
jak wtedy, gdy pierwszy raz
usłyszałam Cię, dotknąłeś mnie,
spojrzałeś w moją twarz
i odtąd serce me raz na zawsze - masz.
Nie pytaj skąd ten na szybie ślad
deszcz pada na dworze i w duszy mej
nie sklei mego serca żaden klej...
tylko o jedno Cię bardzo proszę
- tylko o jedno - nie zapomnij mnie....
i o tym że w sercu CIĘ noszę.
bo kocham CIĘ... :)

Więc jeśli miłość...
ta nie warta jest nic
wyrzuć ją raz na zawsze za ....
drzwi.

21:49 31.3.2015

http://www.youtube.com/watch?v=PxN92I7v0Fk

31 472 wyświetlenia
325 tekstów
5 obserwujących
  • Malusia_035

    1 April 2015, 11:14

    Zatrzymał mnie na dłużej

    Pozdrawiam :))

  • AsiKa

    31 March 2015, 23:12

    Taki jest życie, prawda....dziękuję za opinie :)

  • 31 March 2015, 23:09

    Smutny, prawdziwy ślad.