Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic

To samo miejsce
bez tej samej mnie
przeszłość zdechła
przyszłość umarła

teraźniejszość
zamykam
oczy

żyję.

3055 wyświetleń
53 teksty
0 obserwujących
  • othermari

    1 June 2016, 13:59

    Prawdziwe