Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

topi swoje smutki
w bezkresnej tęsknocie
podąża w dal mara
niespełnionej miłości

stanęła na baczność
odziana białą pościelą
w snach skrytych
ukryła swoją tożsamość

co za niewolnik egzystencji

23 963 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!