Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

To nie jest trudne i choć czasem się w tym gubię
to nie jest zgubne

Moje słowa są przesadnie brudne ?
Dla Ciebie to trudne?
Dla mnie cudnie!!
Bo wlasnie w tym się trudnie
By pisać to co myślę,
Żeby nie było nudnie

Pisze to co myślę,
czasem to przemyśle ,
Czasem komuś pocisne
Czasem pisze przesadnie
Pisze dosadnie
Zawsze pisze ładnie
Pisze zwięźle
Pisze dokładnie

I choć Tobie się to nie podoba
To twój problem
Nie robię tego na pokaz
jestem zwykły, bez większych dokonań

Kartka papieru leży
Swój los mi powierzy
Nanosze na nią myśli
Może ktoś mi nie wierzyć
Jestem sobą
chce tylko przeżyć
Chce żyć!!

9067 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • fyrfle

    2 January 2018, 11:04

    Interesujący, poczekam na treść konkretnych wierszy, prozy.