Menu
Gildia Pióra na Patronite

To pękło moje serce

To nie deszcz ,
to łzy moje gaszą świece
to łzy moje
kapią na Waszą mogiłę
To nie wiatr ,
to ja tak żałosnym mówię głosem
to ja tak bardzo Was kocham
To nie słońce ,
to moje oczy
tak palącym patrzą wzrokiem
to moje oczy ,
błądzą po Waszej mogile
Nie !
To nie pękł szklany znicz
- To pękło moje
serce !

moim Dz....

3626 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
  • motylek96

    31 October 2011, 20:09

    przemilczę, by nie spłoszyć klimatu i wymowności słów

  • czarnulkaa

    31 October 2011, 00:59

    rozumiem dokładnie ten ból...;(

  • atina-beata

    30 October 2011, 19:37

    Dziękuję za zrozumienie.
    Pozdrawiam.

  • R.A.K.

    30 October 2011, 19:36

    Bez słów, bo ich mi brak...
    [*]