Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Pokochaj siebie

To nic ze jestem sama.
Nauczylam sie juz dawno.
Oddzielilam samotnosc od siebie.
juz od dawna mnie nie dosiega...
Dobrze mi ze soba
z moimi myslami,
nie dosiega mnie ciemnosc,zal,rozgoryczenie.
usypiam spokojnie,
w zgodzie,
ze soba....

1803 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!