Menu
Gildia Pióra na Patronite

tonę we własnych pragnieniach
w miłości śmiejącej się ze mnie
we wspomnieniach o tobie
wierzę, że to niebo, które znam

zapominam, że to tylko joint
trochę papierosa
kreska amfetaminy
i litry tego wina, które mi kupowałeś

tonę pięknie, wiesz?
w dosłowności cierpienia

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!