Menu
Gildia Pióra na Patronite

tonę w bieli
krzyczy w mojej głowie
i dewastuje wszystko
bezpowrotnie

krok
po
kroku

zaciska białe palce na mojej
szyi
i tracę oddech
nurkuję w czystą biel

masochistka
odlicza czas do kolejnej
białej dłoni

bo pragnę być twoją kochanką
twoją przyjaciółką

wpadam w białe ramiona
i duszę się coraz szybciej

jeszcze ten raz
jeszcze jeden

oddychaj

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!