Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ten_obcy

T(on)ą w swym krzyku
Spojrzenie w żalu skąpane
Próbując udowadniać
Dopasowanie….

Niezależnie od wyniku
„za łatwo przyszło”
ściemniałeś o relacjach
o tym, że bardzo kochałeś…

Mówiłeś o rzeczach
tak wielu – mrowisko
Czas pokazał…
najzwyczajniej wszystko

Traciłeś powoli
Moje uczucia
Szastałeś na strony
Żądając współczucia?!

Jesteś nożem - skaleczyłeś mój palec
Tak zdarza się w kuchni
Wyszedł zakalec.

https://www.youtube.com/watch?v=TzzrzGyKo6g

8499 wyświetleń
180 tekstów
12 obserwujących
  • Kedar

    10 December 2017, 15:52

    Wszystkiego najlepszego S.

  • 10 July 2017, 22:25

    Nie chce sobie wlewać w żaden sposób ale chyba nie masz na myśli mnie :)

  • fyrfle

    8 July 2017, 13:41

    Scenka z nieudanego fragmentu życia.