Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Inel~~

To mój kotek ulubiony
Tu z cytatów oczywiście
Ma swych tekstów cały roczek
Napisanych osobiście

Wiersze ,myśli i cytaty
W kotka głowie się budują
Fajną książkę ma na głowie
Myśli pewnie w niej harcują

Siedzi sobie ten koteczek
I beztroską minę robi
Czasem pisze dedykacje
By swej mamie prezent zrobic

O nas też nie zapomina
Mamy od niej wierszy parę
Lubi wolnośc i swobodę
Anarchistka ponad miarę

To Twe święto kotku miły
Dzisiaj złożę Ci życzenia
To dla Ciebie dedykacja
Życzę Madziu powodzenia.

Dedykacja z okazji 365 napisanych tekstów:)

109 507 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • Gaia

    19 November 2012, 21:15

    Miła dedykacja i ważna dla kotka.
    Pozdrawiam :)

  • miramija

    19 November 2012, 14:46

    Fajna dedykacja :) pozdrawiam :)

  • skrobek

    19 November 2012, 00:11

    Piękna dedykacja.
    Bardzo dobry rytm. :)