Menu
Gildia Pióra na Patronite

W moich myślach 'nic'

Tolkien nie opisze mojej bezsilności,
Spielberg nie wyreżyseruje samotności,

Stan Lee nie zilustruje mojego smutku,
da Vinci żalu nie ukaże na swym malunku,

Benjamin Button czasu nie zdoła zawrócić,
Jim Carrey nie sprawi by uśmiech mógł wrócić,

Leszek Kaźmierczak nie przekaże tego w swych metaforach,
ani w pozytywnych wersach, tak jak robi to Łona

o czym krzyczą uczucia, na mych myśli forach.

23 689 wyświetleń
270 tekstów
6 obserwujących
  • Cris

    22 August 2015, 22:10

    świetny.

  • nicola-57

    22 August 2015, 21:58

    bdb