Menu
Gildia Pióra na Patronite

ze wszystkich sił do góry

to już ostatni stopień piekła
prawda jak w filmie
dziewczyną przyszła
naga i lepka

to prawie komedia
usta twoją maluje szminką
przymierza dom

kiedyś łzy cierpkie sieroce
dojrzeją jak wino

olbrzymko maleńka

ból to chmury ze strachu
ale ty już masz
w skrzydłach granatowych

początek

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    23 March 2019, 21:00

    Za odwiedziny,
    przeczytanie
    dziękuję :)

  • onejka

    12 March 2019, 09:56

    Ze wszystkich natchnień, piękny wiersz :)

  • 10 March 2019, 13:22

    By sił nigdy nie brakło.
    Pozdrawiam. :)