Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda

Blackdream69

To już kolejny raz kiedy diadam samtonie przy oknie.
To już kolejny raz gdy łza leci mi..
Nie ma Ciebie skarbie moje
Odeszłeś daleko bez słów bez gestów
W głowie siedzi mi myśl gdzie jesteś gdzie uciekłeś..czy wogole o mnie pamiętasz?
Oczy zapłakane mam ręce zakrwawione a myśli sam pomyśl jakie..
Zostawiłes mnie jak śmiecia
Pobawiłeś sie mną i wyrzuciłeś a ja Ci serce oddałam i przez Ciebie dużo cierpialam.

51 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • fyrfle

    29 March 2017, 13:25

    Serce, a zwłaszcza jego wnętrze, to zbyt mało dla mężczyzny.

  • fyrfle

    29 March 2017, 13:24

    Podmiocie liryczny odpowiedz sobie - czemu?