Menu
Gildia Pióra na Patronite

głaz

to ja zimny głaz
bez uczuć, bez duszy
sama pustka
nie potrafię podjąc żadnej decyzji
nie potrafię sie poruszyć

to ja zimny głaz
bez żadnej nadzieji
nie potrafię się odezwać
nie potrafię Cię zatrzymać

to ja zimny głaz
tak zimny, że chłód czuć z daleka
nie zdoła go ogrzać żadna siła
nikomu już sie to nie uda

Nikt nie ma takiego ciepła jak Ty...

15 678 wyświetleń
50 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!