Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak powracasz

To fajnie jak powracasz
Smutny czas mi ukracasz
Zamieniasz go też w wesele
Nabiera wartości me istnienie

Lecz chciałbym wiedzieć
Czy będziesz ze mną siedzieć?
Tylko tyle, nic po za tym więcej
Abym mógł Ciebie kochać goręcej

W te dnie, gdy nie ma Ciebie
Chociażby było słońce na niebie
To w deszczowy i szary poranek
Myślę o Tobie jak przyjaciel i kochanek
https://www.youtube.com/watch?v=Gu2pVPWGYMQ

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!