Menu
Gildia Pióra na Patronite

to nic. naprawdę nic.

to co piecze w środku
to wcale nie zgaga
tylko dusza
próbuje wydrapać sobie

drogę ucieczki

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 10 April 2016, 22:34

    Smutne...
    Pozdrawiam.

  • 10 April 2016, 21:07

    sprajtka, dziękuję :)

    PIECHOCINO, to zależy, czy się lubi bezsenne noce.

    Rodia, dawno tego nie słuchałam. Dzięki za przypomnienie.

    No i do zaś. By kiedyś nastąpiło!
    Pozdrawiam.

  • .Rodia

    10 April 2016, 16:55

    https://www.youtube.com/watch?v=KZu9USlKugE

    tak mi się refren przypomniał

    Video KZu9USlKugE
  • sprajtka

    10 April 2016, 16:10

    Ujęłaś mnie za serce:)